donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Vijftiende Brabantse Biesboschloop

07 januari 2012
Van 14:00 uur tot en met 18:00 uur

HANK - De Hankse Hardloop Organisatie H2O organiseert samen met VV Be Ready een stratenloop over 10 en 5 kilometer. Bij de vorige editie van deze officiële KNAU-wedstrijd stonden er ruim twee honderd deelnemers aan de start en daarmee is deze stratenloop het eerste grote sportevenement in deze regio, in het nieuwe jaar. Ook dit jaar weer met medewerking van de Stratenloop commissie van de Altena Road Runners.

De wedstrijd voert vanaf het sportcomplex De Schiethoek, over verharde voornamelijk geasfalteerde wegen, door Het Nationale Park " De Biesbosch" en langs "de Aakvlaai".
Er zijn voor de snelste lopers op de 10 kilometer geldprijzen beschikbaar in de leeftijd categorieën dames en heren senioren, heren veteranen 35+,45+ en 55+ en dames veteranen 35+ en 45+ maar misschien nog wel belangrijker, voor alle lopers die na afloop het geduld op kunnen brengen om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn, een kans op 1 van de vele naturaprijzen in de tombola. prijsuitreiking is al om 15.30 uur, zodat niemand lang behoeft te wachten. De start van de vijf en tien kilometer is om 14.00 uur.
 
Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro voor de langste afstand en 2.50 euro voor de vijf kilometer. Inschrijven kan tot een half uur voor de start in de kantine van V.V. Be Ready en er zijn verwarmde kleedkamers en douches, zodat ook bij minder goed weer de verzorging prima in orde is.
 
Verdere inlichtingen telefonisch bij Henny Wijnands.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

H2O | Be Ready

Hank

0162 402913

Deel dit bericht met je vrienden!