vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Codlea en Tibia in de bieb

09 december 2011
Van 18:30 uur tot en met 21:00 uur

WIJK EN AALBURG - Het is inmiddels traditie geworden: Codlea en Tibia op dezelfde avond in Bibliotheek Aalburg. Op vrijdagavond 9 december vanaf ca. 18.30 uur treedt blokfluitensemble “Tibia” op tijdens openingsuren.

Stichting “Samen voor Codlea” is vanaf 13.30 uur aanwezig met een groot assortiment kaarsen. De bibliotheek vindt u aan de Perzikstraat nr. 7b te Wijk en Aalburg. De toegang is gratis en koffie en thee staan klaar. Snel komen kijken, kopen en luisteren.  

Tibia
De naam van het blokfluitensemble – Tibia – betekent in het Latijn “fluit”. Het ensemble is op 21 maart 2005 van start gegaan en staat onder leiding van Jenny van Mersbergen. Diverse fluiten maken deel uit van dit ensemble: sopraan-, alt-, tenor en bas-blokfluit. Zij zullen prachtige volksmuziek ten gehore brengen en daarnaast Kerstmuziek voor jong en oud. Ook wordt er op bellen onder begeleiding van gitaar en op de ukulele gespeeld. Kinderen worden vaak uitgenodigd om mee te doen. Tibia treedt op in kerken, verzorgingshuizen, ouderenbonden, vrouwenbonden, e.d.
 
Nadere informatie is te verkrijgen bij Jenny van Mersbergen-Hoogerwerf, tel. 0162 – 403006,
e-mail: jhoogerwerf@live.nl .
 
Stichting Samen voor Codlea
De Stichting “Samen voor Codlea” zet zich in voor een beter leven van mensen met een handicap of psychische aandoening in (de omgeving van) Codlea, Roemenië. Dit door de Stichting Rafaël in dat land financieel te steunen en de overdracht van kennis op het gebied van zorg voor mensen met een handicap. De kaarsen zijn allemaal door cliënten van het dagactiviteitencentrum in Codlea vervaardigd en van prima kwaliteit.
 
www.samenvoorcodlea.nl
Contact: Piet van der Pol, tel. 0416-663430, info@samenvoorcodlea.nl).
 
Presentatie of optreden in de bibliotheek
Als uw vereniging of instelling ook belangstelling heeft voor een presentatie of optreden in een van de bibliotheken van Altena, bespreek dan de mogelijkheden met de vestiging bij u in de buurt.
 

Info

Organisator:

Adres:

Bibliotheek Altena

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!