woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Sint bij VV Woudrichem

28 november 2011
Van 18:30 uur tot en met 20:00 uur

WOUDRICHEM - zoals jullie weten is Sinterklaas weer in het land. Natuurlijk zal hij ook een bezoekje brengen aan de voetbalvereniging. Op maandag 28 november a.s. komt hij samen met zijn Pieten naar de voetbalkantine. Als je dus zin hebt in een gezellig feestje dan moet je die avond om 18.30 uur aanwezig zijn. Hij hoopt dat jullie dan allemaal komen!! De kantine is open vanaf 18.15 uur en zal pas weer om 19.45 uur open gaan. Ouders worden verzocht niet vroeger hun kinderen op te komen halen.

Bij deze uitnodiging zit voor iedereen een kleurplaat. Sinterklaas hoopt dat jullie deze heel mooi inkleuren en dan op 28 november meenemen, zodat Hij deze op kan hangen in de kantine. De kosten voor deze avond zijn slechts 1 euro. Dit geld kun je meenemen op de avond zelf.

Aan de ouders het verzoek om van hun kind hieronder wat leuke (voetbal) anekdotes/wetenswaardigheden (plaats in het veld/doelpuntenmaker o.i.d.) op te schrijven of iets wat het afgelopen jaar belangrijk is geweest voor hun kind (verhuizingen, andere school, broertje/zusje enz.) zodat de Sint wat spreekstof heeft, want Hij weet natuurlijk niet van iedereen alles…

Kom je gezellig op 28 november, geef je dan zo snel mogelijk op via onderstaande strook. Ook als je echt niet kunt komen, geef je dat aan op het strookje en lever het in.

Je kunt het tot uiterlijk vrijdag 25 november inleveren bij een van ons:

- Saskia van Beest -  Annet Weusthof
Acacialaan 4         Middelvaart 42

- Diane Baks      
Burg. van Rijswijkstr. 7

 

 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

VV Woudrichem

Woudrichem

jeugdactiviteiten@vvwoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!