woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Afdelingsvergadering Rabobank Altena

24 november 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WIJK EN AALBURG - Afdelingvergadering in 'd Alburcht, Perzikstraat, van Rabobank Altena.

Gadgets, trends en ontwikkelingen passeren de revue op donderdag 24 november tijdens de jaarlijkse ledenontmoetingsavond van Rabobank Altena (voorheen afdelingsvergadering) in d’Alburcht in Wijk en Aalburg. 

Exclusief voor u vertelt Harrie Vollaard, innovatiemanager Rabobank Nederland, over de top tien ontwikkelingen binnen de Rabobank voor u als klant.
Alexander Klöpping, bekend van De Wereld Draait Door, neemt de aanwezigen op een animerende wijze mee in de nieuwste trends op het gebied van onder andere gadgets en technologie. Ongetwijfeld komen een aantal nieuwe producten aan bod in een aanstekelijk verhaal.

Programma
Ook de Rabobank is en blijft volop in ontwikkeling. We kunnen zeker zeggen, we zijn een innovatieve coöperatie. En dat gaat u ook beleven! Tijdens de borrel bent u in de gelegenheid om apps van de Rabobank te testen. Bijvoorbeeld Mobiel Bankieren, de sport apps en My Order.

19.30 uur  Ontvangst
19.45 uur  Opening
20.00 uur  De nieuwe ledenraadsleden
20.15 uur  De uitslag: uitreiking cheques projecten Coöperatief Dividend
20.30 uur    Ontwikkelingen Mens & Innovatie: Harrie Vollaard
21.00 uur  Gadgets & Trends: Alexander Klöpping
21.45 uur  Beleef en geniet
    
Kom ook en beleef samen op donderdag 24 november! Meld u nu aan!

Leden hebben invloed. Dat is het idee.
Bent u ook lid van Rabobank Altena? Laat dan uw stem horen en stem tussen 17 oktober en 17 november op de kandidaten voor de ledenraad en de projecten voor het Coöperatief Dividend. Stemmen doet u online binnen de beveiligde omgeving van Rabo Internetbankieren. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden. Zo moet u bijvoorbeeld een internetbankierovereenkomst hebben. Lees meer over het online stemmen, de voorwaarden, de stemwijzer, de projecten en de kandidaten.

Geen internet of internetbankieren?
Heeft u geen internetbankierovereenkomst of geen beschikking over internet? Dan bent u van harte welkom om uw stem schriftelijk uit te brengen op één van onze vestigingen. Vergeet u niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Info

Organisator:

Adres:

Rabobank Altena

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!