dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Workshop Vitaal afslanken

22 november 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

GIESSEN – Studio Aktief geeft in samenwerking met Yvonne van Vugt een workshop vitaal afslanken. Wil je op een gezonde manier leren afslanken? Kom dan naar de workshop Vitaal Afslanken. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gegeven in Studio Aktief te Giessen.
De kosten zijn € 15,- per persoon. 

Yvonne is afgestudeerd als vitaliteitcoach en gewichtsconsulent. Zij helpt je bij het verhogen van de vitaliteit. Kenmerkend zijn de aandacht voor lichaam en mentale gezondheid.
De vitaliteit wordt beïnvloed door leefstijlfactoren zoals voeding, beweging en emoties. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan aanpassingen in de leefstijl op het gebied van deze leefstijlfactoren.
Met de workshop Vitaal Afslanken kan ook jij de eerste stap zetten naar een nieuwe leefstijl en op een gezonde manier leren afslanken. Tijdens de workshop worden de drie dimensies, vitaal voeden, vitaal bewegen en vitaal voelen behandeld.
 
Ben je enthousiast geworden en wil je nu echt starten met vitaal afslanken? Schrijf je dan nu in voor de workshop. Stuur een mail, of neem contact (telefonisch) op met Yvital leefstijl & vitaliteit

Ook kun je je via Studio Aktief aanmelden, studioaktief@hotmail.com
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Studio Aktief

Giessen

06-20372387

info@yvital.nl www.studioaktief.nl
Deel dit bericht met je vrienden!