zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Senioren Vakantie infoochtend

09 november 2011
Van 09:30 uur tot en met 12:00 uur

GIESSEN - Senior Vakantie Plan organiseert een informatiebijeenkomst in Bibliotheek Giessen.

René van Helmond van Senior Vakantie Plan laat u aan de hand van een Power Point-presentatie zien dat u ook op hogere leeftijd nog van een onbekommerde en goed begeleide vakantie kunt genieten. Kwaliteit, vrijheid en persoonlijke service staan voorop. 

Toegang € 2,50, bibliotheekleden, € 3,50 niet-leden.
Inclusief koffie/thee. U ontvangt een reisgids om vast in vakantiestemming  te komen. U vindt de bibliotheek aan het Jagerspad 30 te Giessen.

Senior Vakantie Plan
Onbekommerd op vakantie gaan, dat is niet voor iedereen weggelegd. Vooral als u ouder wordt of met beperkingen te maken krijgt, is een vakantie niet altijd te realiseren. Senior Vakantie Plan heeft inmiddels ruim veertig jaar ervaring in de seniorenreismarkt en is uitgegroeid tot een reisorganisatie met een eigen gezicht en aanpak. Het concept is gebaseerd op kwaliteit, vrijheid en persoonlijk advies. De reizen gaan naar binnen- en buitenland en kenmerken zich door kleine groepen, een rustig tempo, grote individuele vrijheid en met name persoonlijke aandacht door betrokken begeleiders (óók met verpleegkundige achtergrond). Het gevarieerde aanbod staat in de gratis aangeboden reisgids.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!