dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Inloopavond bestemmingsplan Hank

07 november 2011
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

HANK - De gemeente Werkendam is een nieuw bestemmingsplan aan het voorbereiden voor de kern Hank, met uitzondering van recreatiepark De Kurenpolder. De bestaande bestemmingsplannen voor dit gebied zijn bijna 10 jaar oud of ouder en moeten worden herzien. In dit nieuwe bestemmingsplan worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt. De bestaande en vergunde bebouwing is hierin weergegeven.


Het bestemmingsplan “Kern Hank” bevindt zich op dit moment in de voorontwerpfase. In deze fase wil het college van burgemeester en wethouders een ieder de mogelijkheid geven de plannen in te zien. Daarom ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan vanaf 21 oktober 2011 gedurende drie weken ter inzage tot en met 10 november 2011, bij het servicecentrum in het gemeentehuis in Werkendam. Daarnaast is het plan in te zien via onze website www.werkendam.nl. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn reactie op het plan geven.


Hiertoe organiseert de gemeente vandaag in Partycentrum ‘t Uivernest, Kerkstraat 9-11 te Hank een inloopbijeenkomst. Op deze avond is het voorontwerp bestemmingsplan in te zien, kunt u vragen stellen over het plan en kunnen schriftelijke reacties worden gegeven door het invullen van een reactieformulier.


Info

Organisator:

Adres:

Website:

Gemeente Werkendam

Hank, Partycentrum 't Uivernest

www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!