vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Open dag Jacqueline's taartplezier

05 november 2011
Van 10:00 uur tot en met 13:00 uur

MEEUWEN - Aan de Dorpsstraat 55 in Meeuwen bevind zich sinds kort Jacqueline’s taartplezier. Hier kan men terecht voor overheerlijke taarten, stuk voor stuk uniek. De zaak werd 1 januari 2011 gestart door Jacqueline Verdoorn.

Zaterdag 5 november is er voor iedereen de gelegenheid een kijkje te komen nemen. Onder het genot van drankje kan er dan geproefd worden van de heerlijke taarten. Tevens kan er een indruk worden opgedaan van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van workshops, kinderfeestjes en het bestellen van de unieke taarten.

Jacqueline is moeder van drie kinderen. Naast de zorg voor haar gezin had ze een grote hobby: taarten maken. Na het behalen van de benodigde diploma’s werd de hobby verder uitgebouwd. In haar nieuwe ruimte gaat ze nu ook workshops geven aan volwassenen die een gezellige middag of avond uit willen en wat willen experimenteren met het zelf maken van een fantastische taart.
Daarnaast is er de mogelijkheid om er kinderfeestjes te houden. De kinderen kunnen dan zelf naar eigen inzicht een mooie taart versieren en die mee naar huis nemen.

Info

Organisator:

Adres:

Jacqueline's Taartplezier

Meeuwen

Deel dit bericht met je vrienden!