vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dolle Tweeling bij Stichting Paraplu

02 november 2011
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

WIJK EN AALBURG -  stichting Paraplu orgnaiseert weer een kinderfilmmiddag in jongerencentrum EFS te Wijk en Aalburg en wel een film op groot beeldscherm voor kids vanaf 4 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen: ‘De dolle tweeling’.

Het verhaal gaat over de tweeling Hanni en Nanni. Ze halen steeds ondeugende dingen uit, maar dit keer zijn ze duidelijk te ver gegaan. Wat begon als een onschuldige weddenschap eindigt in een wilde achtervolging door een chique warenhuis. De tweeling wordt zelfs beschuldigd van diefstal en van school gestuurd! Hanni en Nanni’s ouders weten echt niet meer wat ze met de meiden aanmoeten en besluiten ze naar kostschool de Lindenhof te sturen. Daar begint een heel nieuw leven: terwijl de zachtmoedige Nanni al snel vrienden maakt heeft de driftige Hanni meer problemen om zich aan…

De entree bedraagt € 1.50, maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 0.50. Jongerencentrum EFS is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting De Paraplu

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!