zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nationale Bijbelzondag in Genderen

30 oktober 2011
Van 10:00 uur tot en met 11:30 uur

GENDEREN -  Elk jaar wordt op de laatste zondag van oktober de Nationale Bijbelzondag gehouden. Op deze zondag vieren wij dat wij een bijbel hebben. Zelfs in diverse vertalingen. Ook zullen wij in onze gebeden denken aan christenen, die nog geen bijbel hebben in hun eigen taal. Het thema van dit jaar is “Wijze lessen van Jezus”. Wij lezen uit Matteüs 25, 1-13. Het is de gelijkenis van de tien meisjes, die er met hun lampen op uit trokken om de bruidegom te ontmoeten. Helaas waren er vijf niet goed voorbereid. Wat doen wij met de wijze les van de Heer Jezus in deze gelijkenis? Voor de kinderen is er die morgen een gratis “Doe boek” beschikbaar waarin een verhaal, een puzzel en een kleurplaat staan.

Zondagmiddag 30 oktober om 15.00

uur is er een gezamenlijke dienst in onze kerk met de kinderen. Iedereen is van harte welkom. Na deze dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.

’s Avonds  i

s er een dienst in de hervormde kerk waarin ook een tweetal ambtsdragers van de Geref. Kerk  vertegenwoordigd zullen zijn. 

 

Info

Organisator:

Adres:

Gereformeerde Kerk Genderen

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!