zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Najaarsconcert Kunst Na Strijd

22 oktober 2011
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

WOUDRICHEM - Muziekvereniging Kunst Na Strijd (KNS) verzorgt een najaarsconcert. Dit concert is een voorbereiding op het Altena Streekfestival dat een week later in Andel wordt georganiseerd.

Het spits wordt afgebeten door het Opleidingsorkest van KNS. Dit gezellige orkestje timmert hard aan de weg. Zij zullen deelnemen aan het Altena Streekfestival, waar ze vorig jaar derde werden in de jeugdklasse. Onder leiding van Marlou van der Schoot zullen ze twee werkjes ten gehore brengen.
Daarna is het de beurt aan het Groot Orkest van Kunst Na Strijd onder leiding van Ton Kerstholt. Zij spelen onder andere Nostradamus van Otto M. Schwarz, het te beoordelen werk van volgende week. Nostradamus deed als helderziende vele gecodeerde voorspellingen. Schwarz schreef een filmachtig werk over de beroemdste waarzegger van de laatste duizend jaar.

Na de pauze zal Muziekvereniging Wilhelmina uit Eindhoven een optreden verzorgen. Dit fanfareorkest onder leiding van Rogier Cobben promoveerde een jaar geleden naar de eerste divisie van de KNFM. Doelstelling van deze vereniging is het laten genieten van het publiek, waarbij de muzikanten plezier hebben in het muziek maken.

Het belooft dus een veelzijdige avond te worden in ’t Rondeel te Woudrichem.
De toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekvereniging Kunst Na Strijd

Woudrichem

www.kunstnastrijd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!