vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Prinsjesdaglezing

13 oktober 2011


DUSSEN - Zoals elk jaar organiseert Rabobank Altena in samenwerking met de Bedrijven Kring Altena een Prinsjesdaglezing voor haar zakelijke relaties en leden. Tijdens een presentatie van een econoom van Kennis en Economisch Onderzoek van Rabobank Nederland wordt er dieper ingegaan op de plannen van de regering die op de 3e dinsdag in september gepresenteerd worden.

Ongeveer een maand na Prinsjesdag is de traditie dat Rabobank Altena en de Bedrijven Kring Altena hun jaarlijkse Prinsjesdaglezing geven voor hun zakelijke relaties en leden. Tijdens deze bijeenkomst horen de aanwezigen dan in begrijpelijke taal wat de plannen van de regering nu voor invloed hebben op hun als ondernemer. Tevens is het een prima netwerkbijeenkomst waar u als ondernemer in het Land van Heusden en Altena niet mag ontbreken. Elk jaar begroeten we hier namelijk rond de 60 ondernemers uit de regio.
Ook in 2011 staat deze bijeenkomst weer op de agenda. Dan zal het op donderdag 13 oktober plaats vinden. Hopelijk zien we u dan weer in de Koppelpaarden in Dussen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Rabobank Altena

Dussen

www.rabobank.nl/altena
Deel dit bericht met je vrienden!