vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Theatercursus De Stuiter

13 oktober 2011
Van donderdag 13 oktober 2011 tot en met donderdag 16 februari 2012
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

ALMKERK - Theatergroep De Stuiter maakt sinds 2007 verrassende voorstellingen met een grote groep amateurspelers op steeds wisselende locaties in het Land van Heusden en Altena. 
Voor iedereen die wel eens wil ontdekken wat toneelspelen is, meer spelervaring wil opdoen, maar niet meteen kan of wil meespelen in de jaarlijkse grote productie, organiseert De Stuiter ook een theatercursus.

In de cursus ga je met de ervaren docent en regisseur Mik van Goor op ontdekkingsrei : we gaan heel veel spelen om te ontdekken hoe je een rol opbouwt, hoe je teksten interpreteert en leert. Een heel actieve en creatieve cursus die geen spelervaring vereist maar natuurlijk wel veel zin om het allemaal eens te proberen en te leren.

De cursus bestaat uit 10 lessen van rwee uur die om de week wordt gegeven in ¹t Wapen van Emmickhoven in Almkerk. De lessen zijn op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De groep cursisten bestaat uit minimaal vijf en maximaal twaalf mensen. De kosten zijn 175 euro voor tien lessen.

De cyclus loopt tot half februari, dan kan men intekenen voor weer tien lessen.

Op donderdag 13 oktober is de eerste avond. Zin om mee te doen? Bel of mail naar Claran Wielenga.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Theatergroep De Stuiter

Almkerk

0652518821

claranwielenga@planet.nl www.destuiter.nl
Deel dit bericht met je vrienden!