zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Kunstroute met thema De Verbinding

08 oktober 2011
Van zaterdag 08 oktober 2011 tot en met zondag 09 oktober 2011


Werkendam - In dit weekend wordt, in navolging van de kunstroute “Between2Bridges” in 2009, wederom een kunstroute georganiseerd binnen de gemeente Werkendam.
 
De kunstroute “Between2Bridges2” heeft het thema “de verbinding”, waarbij de verbinding op verschillende manieren benadert kan worden: een verbinding van de dorpskernen tussen twee bruggen, de A27 verbindingsweg, verbinding tussen kunstenaar en de kijker doormiddel van een werkstuk, een verbinding tussen oud en nieuw en zo zijn er meerdere verbindingen te zien en te maken.
Kunstenaars worden uitgenodigd hun werk te tonen, zo mogelijk in een van de mooie, karakteristieke locaties die beschikbaar zijn. Deelnemers die de voorkeur geven om het werk in eigen atelier, of aan huis te tonen, zijn uiteraard ook van harte welkom. Tevens bestaat de mogelijkheid om tijdens de kunstroute een workshop te geven, zodat kijkers kennis kunnen maken met uw werk en techniek.

Naast de kunstroute is de organisatie ook bezig met het project: “kunst in de schoolbanken”, doel van dit project is jonge mensen vroegtijdig kennis te laten maken met creatieve mogelijkheden voor uiting van denken en voelen. De deelnemend kunstenaar verzorgt enkele gastlessen op een van de basisscholen in groep 7 of 8. De werkstukken, hieruit voortkomend worden nadien tijdens de kunstroute getoond.

Voor aanmelding en/of informatie kunt u een email sturen naar: urecrea@live.nl of bellen met Ton Damen 0162 403695.

Deel dit bericht met je vrienden!