vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Octoberfestival

08 oktober 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur

WIJK EN AALBURG - Het October Festival staat weer voor de deur. De afgelopen jaren genoot het publiek van een schitterende muzikale show gepresenteerd door het A- en B-orkest en speciale gasten. Bij velen ligt de Ierse avond van vorig jaar nog vers in  het geheugen. Ook het Kozakkenkoor, enkele jaren geleden, maakte veel indruk.  

Dit jaar verzorgt het orkest een avond in Zuid-Amerikaanse sferen. Dirigent Anno Appelo presenteert met dit orkest een bijzonder dynamische avond.  Ver wordt aan deze avond meegewerkt door de van oorsprong Argentijnse zangeres Priscila Virdo en Santiago Cimadevilla, een bandoneonspeler uit Argentinie die in Nederland woont. Ook de dansers van de Fontys Dansacademie Tilburg dragen bij aan de warme dynamische sfeer deze avond. Echt een avond uit!

Natuurlijk zorgt de organisatie van het festival dat  d‘Alburcht weer omgebouwd wordt tot een muziektheater met tribune. Zo kan iedereen optimaal genieten van de voorstelling. Maar er is meer!

Na het feestelijke concert is er een afterparty: gezellig napraten in de foyer onder het genot van een drankje. Dus wilt u genieten van een hele bijzondere combinatie van Zuid-Amerikaanse ritmes, zang, bandoneon, dans en brassbandmuziek op hoog niveau, dan kunt u kaarten bestellen. Doe dit op tijd, want de belangstelling voor deze bijzondere avond is altijd groot! 

Toegangsprijs :  €  12,50 in de voorverkoop en €  15.00  aan de zaal.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Muziekvereniging Oefening en Uitspanning

Wijk en Aalburg

0416-691868

festivalinfo@oefeningenuitspanning.nl www.oefeningenuitspanning.nl
Deel dit bericht met je vrienden!