vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Wijkmarkt in Nieuwendijk

04 oktober 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:30 uur

NIEUWENDIJK - De gemeente organiseert samen met de wijkpartners Trema, de wooncorporaties en de politie weer een wijkmarkt bij u in de buurt. Op de wijkmarkt vindt u tal van kramen met zeer uiteenlopend informatie, bijvoorbeeld over bestemmingsplannen in uw omgeving, inbraakpreventie, zorg, woningen, Wmo, verkeer. In iedere kern wordt specifiek ingegaan op de actuele onderwerpen die daar nu van belang zijn.

Vrijwilligerswerk
Speciale aandacht is er dit jaar op alle markten voor het vrijwilligerswerk. Wat is dat nu precies, wat betekent dat voor mij in de praktijk, is dat ook gewoon leuk, hoe erg zit ik daar dan aanvast en vooral ook: waar worden nog mensen gezocht en misschien is dat wel precies iets voor mij. Samen met Trema informeert de gemeente u over alle mogelijkheden en de gevolgen.

Vrijwilligerswerk is niet altijd ‘ergens jaren aan vast zitten’. Ook als u niet zo veel tijd heeft of zich niet te lang wilt binden, zijn er volop mogelijkheden die van belang zijn voor uw omgeving, en waar u zelf ook veel plezier aan beleefd.

Wijkmarkt in dezelfde stijl
Omdat de meeste inwoners de opzet van de wijkmarkten vorig jaar een succes vonden, is de opzet dit jaar ongeveer hetzelfde, maar nu met nog meer kramen en meer informatie. En uiteraard bezoekt u alleen die stands die voor u interessant zijn en kunt u uw vragen rechtstreeks stellen aan de aanwezigen en krijgt u persoonlijk antwoord. Neem uw buurman- of vrouw ook eens mee naar de wijkmarkt. De koffie staat voor u klaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Werkendam.

Deel dit bericht met je vrienden!