zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Footgolftoernooi

02 oktober 2011
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

ALMKERK -  Om de samenwerking te vieren met de Nederlandse FootGolf Bond zal op zondag 02 oktober een openingstoernooi georganiseerd worden.

Natuurlijk zullen er voor diverse spelers prijzen beschikbaar zijn. Uiteraard ontvangen de beste spelers een herinnering, maar ook een hole in one en het verste schot zullen beloond worden. Het parcours zal bestaan uit alle veertien FootGolf-holes. Vanwege de grote diversiteit in afstanden (de kortste is 44 meter, terwijl de langste 255 meter bedraagt) zal er elke hole weer gestreden moeten worden voor een goede score.

Aangezien er gestart wordt met een zogenaamde All Tee, zal iedereen op dit tijdstip op de baan staan om af te trappen. Zo'n twee uur later zal de stand opgemaakt worden, waarna de winnaars bekend gemaakt worden. Voor het toernooi zijn slechts 60 startplekken beschikbaar, zorg dus dat je er snel bij bent, als je mee wilt doen. De deelnamekosten bedragen voor volwassenen € 30 en voor deelnemers jonger dan 18 jaar € 20.

 

Voor inschrijvingen voor dit toernooi of voor meer informatie over deze baan kunt u contact opnemen met Maurits van Tubergen Lotgering. 

Wilt u ook een keer met vrienden, familie of collega’s Footgolf spelen op Almkreek dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Golfpark Almkreek

Almkerk

0183-404592 | 0642 1

maurits@nfgb.nl. www.golfpark-almkreek.com
Deel dit bericht met je vrienden!