donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Open Dag Kurenpolder - Zorgchalet

24 september 2011
Van 12:30 uur tot en met 17:00 uur

HANK - Op De Kurenpolder Recreatie te Hank heeft stichting zorgchalet haar eerste zorgchalet geplaatst. De stichting zorgchalet wil mensen met een handicap ook een fijne vakantie laten beleven. De 6 persoons, luxe en volledig aangepaste chalet staat op de nieuwe uitbreiding van De Kurenpolder.

De stichting heeft deze locatie en het park zorgvuldig bepaald, want het moet voor iedereen een top vakantie worden. De Kurenpolder Recreatie is een rolstoelvriendelijk park en heeft goede faciliteiten. Ook in de omgeving zijn een tal van mogelijkheden om te bezichtigen en te beleven.

Onder het genot van een hapje en drankje kan het zorgchalet bezichtigd worden. Het zorgchalet wordt om 13:10 officieel geopend door wethouder Jan Luteijn van gemeente Werkendam. Rondom het zorgchalet staan diverse instellingen, bedrijven en stichtingen, die hun activiteiten promoten. Welzorg staat hier met een stand en een scootmobiel parcours. Op het park is een parcours uitgezet voor een proefrit met een scootmobiel.

Team Biesbosch heeft een eigen plekje op De Kurenpolder waar outdoor activiteiten worden gehouden, zoals quad rijden en laserschieten.

Tijdens de open dag wordt een loterij gehouden met als hoofdprijs een week vakantie in het zorgchalet.

Deel dit bericht met je vrienden!