vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Feestweek Golfpark Almkreek

21 augustus 2011
Van zondag 21 augustus 2011 tot en met zondag 28 augustus 2011
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - In de week van zondag 21 t/m zondag 28 augustus a.s. houdt Golfpark Almkreek haar jaarlijkse feestweek, die zowel voor de eigen leden als voor gastspelers vele bijzondere activiteiten biedt.

Op zondag gaat de week van start met het Almkreeks Jeugd Open toernooi. De gehele week  zijn er cateringtenten geplaatst in de baan om de te spelen “rondjes” culinair aan te kleden en zijn er extra sponoren aangetrokken die voor mooie producten en prijzen zorgen. Op alle dagen worden er diverse uitdagende wedstrijden georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. De feestweek wordt in het laatste weekend afgesloten met het ‘Den Duyl Open’, een prachttoernooi voor elke golfer!

Golft u niet, maar wilt u het graag eens proberen of wilt u het liever vanaf een afstandje bekijken? Iedereen is van harte welkom! U kunt komen golfen op onze 9 holes par 3 baan. Hiervoor heeft u geen GVB of baanpermissie nodig.
Ook kunt u natuurlijk plaatsnemen op ons heerlijke terras waar u prachtig uitzicht hebt over de baan en kunt genieten van een hapje en een drankje.

Kijk op de website voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Golfpark Almkreek

Almkerk

www.golfpark-almkreek.com
Deel dit bericht met je vrienden!