donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Werkzaamheden

08 augustus 2011
Van maandag 08 augustus 2011 tot en met zondag 11 september 2011
Van 07:00 uur tot en met 00:00 uur

SLEEUWIJK - Op maandag 8 augustus 2011 wordt gestart met werkzaamheden voor de herinrichting van het parkeerterrein vlakbij de sportvelden aan de Rijksstraatweg in Sleeuwijk.

In het uitbreidingsplan De Nieuwe Banne in Sleeuwijk worden de komende jaren nieuwe woningen gebouwd. Vooruitlopend op de bouwwerkzaamheden zijn in het afgelopen jaar rioleringen, bouwwegen, bruggen en singels aangelegd. Het plangebied ligt tussen Rijksstraatweg (korfbalveld), bedrijventerrein De Hoogjens en De Nieuwe Roef. In het totale project was ook de herinrichting van het parkeerterrein vlakbij de sportvelden aan de Rijksstraatweg opgenomen. Het voornemen was om de herinrichting rond de bouwvakantie van 2011 af te ronden, maar door vertraging in de winterperiode is dit helaas niet gelukt.

De herinrichting wordt nu na de bouwvakvakantie opgepakt en start op maandag 8 augustus. De werkzaamheden duren ongeveer 4 tot 5 weken. Bezoekers van sportverenigingen, kinderdagverblijf, scouting en bewoners van het appartementcomplex kunnen hun bestemming nagenoeg bereiken. Parkeren is mogelijk op de nieuw aangelegde parkeerplaatsen langs het korfbalveld en langs de wegen van de nieuwbouwwijk De Nieuwe Banne. Het verkeer wordt omgeleid.

Meer informatie
Voor vragen of nadere informatie over het project kunt u contact opnemen met de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Gemeente Werkendam

Sleeuwijk

(0183) 50 72 00

info@werkendam.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!