woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Summerdance toernooi Badminton

27 juni 2011
Van 19:30 uur tot en met 20:30 uur

WIJK EN AALBURG - Ter afsluiting van het speelseizoen en inluiding van de zomer, wordt de pupillen/juniorentraining op maandag 27 juni 2011 van 19.30 tot 20.30 uur in een bijzonder jasje gegoten. In plaats van de training wordt een Summerdance badmintontoernooi gehouden!

Alle jeugdleden van BC Aalburg van 12 jaar en ouder zijn welkom. Ieder van hen mag een introducée in de leeftijd van 12 jaar tot 18 jaar meenemen, die als vaste speelpartner voor die avond geldt. Overige introducées en gasten zijn ook welkom, mits ze per 2 komen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

Er worden wedstrijden gespeeld in de vorm van een dubbel-/mixtoernooi. De poulewedstrijden worden met een vaste speelpartner gespeeld, met aansluitend kruisfinales.

Het thema van het toernooi is "Summerdance". Daarom verwachten we alle deelnemers in zomerse kleding (bont en kleurig). Denk er wel aan dat je gymschoenen aantrekt! Het toernooi zal verder worden aangekleed met hedendaagse dance clubmuziek en lichteffecten. Extra leuk dus!

Deel dit bericht met je vrienden!