zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Friendship in Gorinchem met gevarieerde programma's

25 juni 2011
Van zaterdag 25 juni 2011 tot en met zondag 26 juni 2011
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

WERKENDAM/GORINCHEM - Op zaterdag 25 en zondag 26 juni ligt de Friendship weer in Gorinchem. Op zaterdag is het schip vanaf 10:00 open, kom gezellig langs voor kopje koffie met wat lekkers verder is er van alles te doen darten, gamen etc.

Verder organiseren we om 15.00 uur een schilderworkshop, maar let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bent. Aansluitend aan de workshop (om 17:00 uur) is er een High-Tea met heerlijke hapjes en drankjes iedereen is hier van harte voor uitgenodigd!!!

Cabaretier Kees Versteeg
Het avondprogramma begint om 20.15 uur en bestaat uit een optreden van cabaretier Kees Versteeg. Kees zal met zijn Liedjesprogramma “Laat maar zingen” de beste liedjes uit zijn drie cabaretshows ten gehore brengen. De liedjes zijn omlijst met stomp-, scherp-, en diepzinnigheden het belooft dus een muzikale, verrassende, hilarische en ontroerende avond te worden. De toegang is vrij!

De Friendship ligt tijdens dit weekend in Gorinchem bij de Merwedesluis (begin van de binnenstad kruising Korte brug Westwagenstraat).

Zondag 26 juni stranddienst
Zondag is er een stranddienst om 15:30 op het strandje bij Oudendijk (tegenover Gorinchem). Aansluitend aan deze dienst is er een gratis (!!) BBQ.
Er zal tussen Gorinchem (Buiten de Waterpoort) en het strandje bij Oudendijk een klein bootje heen en weer varen het bootje vaart van 14.30 tot 15.30 en na de dienst vaart hij heen en terug tot iedereen weer aan de overkant is!

Voor meer informatie bel of ga naar de website.

Deel dit bericht met je vrienden!