donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Info-ochtend Bloklandterrein

25 juni 2011
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

AALBURG - Bezoek de info-ochtend op zaterdag 25 juni aanstaande aan de Maasdijk 181 te Wijk en Aalburg. Van 10.00 uur tot 12.00 uur bent u welkom in de woning van een van de toekomstige bewoners van de 9 nieuw te bouwen SIR-55 woningen op het Bloklandterrein te Wijk en Aalburg.

Hoe wilt ú wonen? De SIR-55 contactpersoon in Wijk en Aalburg, Rinus Verhoeven, heeft in Wijk en Aalburg zijn voortrekkersrol enthousiast vervuld en mede door zijn belangrijke bijdrage en inzet zijn er nu mogelijkheden om op het Blokland terrein negen woningen te realiseren die voldoen aan al uw woonwensen; en dat voordeliger dan u wellicht denkt. Daarom is besloten om een info-ochtend te organiseren alwaar u met toekomstige bewoners kunt praten over deze woningen en hun redenen om deze woning te gaan bouwen.
Ook is er iemand van SIR-55 aanwezig om u zo goed mogelijk van alle informatie zoals onder andere tekeningen en V.O.N.-prijzen te kunnen voorzien. Een bezoek aan deze ochtend in natuurlijk geheel vrijblijvend en zal in een informele sfeer en onder het genot van een kopje koffie plaats vinden.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Stichting SIR-55. U kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen.

Deel dit bericht met je vrienden!