vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Lezing met excursie naar Hak Giessen

31 mei 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

GIESSEN/RIJSWIJK - De Historische Kring het Oude Land van Heusden en Altena sluit het seizoen af met een bezoek aan het groente- en fruitverwerkend bedrijf Hak in Giessen.
De avond begint met een lezing over de historie van het bedrijf. Directeur Michiel van Ginkel vertelt hoe een klein familiebedrijf vanaf de twintiger jaren uitgroeide tot één van de grootste groente- en fruitverwerkende bedrijven in Europa.

De lezing wordt gegeven in partycentrum ‘Het Brabantse Land,’ Vijfmorgen 2 in Rijswijk. Na de lezing wordt het programma in de dichtbij gelegen fabriek voortgezet. In groepjes worden de bezoekers vervolgens door de fabriek rondgeleid, waar op dat moment spinazie en rabarber wordt verwerkt. Een mooie gelegenheid dus om wat meer te weten te komen van het bedrijf dat al zo lang een prominente plaats in Giessen inneemt.

Belangstellenden dienen zich wel vooraf aan te melden en wel tot en met 8 mei. Dit kan telefonisch of bij geen gehoor, per e-mail. Iedereen, dus ook niet- leden, is hartelijk welkom. 
 
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Historische kring Oude LvHenA

Giessen/Rijswijk

(0183) 442851 / (018

tjavantilborg@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!