donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Kids op de ondernemersmarkt

Kids op de ondernemersmarkt

26 mei 2011
Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur

WOUDRICHEM - De leerlingen van groep 7/8 van basisschool  Ravelijn uit Woudrichem gaan donderdag 26 mei de markt op voor hun project van jong ondernemen. Dan staan ze met hun producten op de weekmarkt van Woudrichem en hebben ze ook een kraam op het schoolplein.

De winst die wordt gemaakt gaat helemaal naar een goed doel. De kinderen hebben gekozen voor een wielrenner uit Dussen die meedoet aan Alpe D’HuZes. De bekende berg in Frankrijk wordt 6 keer opgereden met de racefiets  om geld te verzamelen voor onderzoek naar kanker.  De producten die de kinderen verkopen zijn fair Trade producten. 

Donderdag 26 mei gaan we dus echt op de markt staan vanaf 1 uur. Ook op het schoolplein zullen we een kraampje maken voor de vaders en de moeders. Op de kraam staan ook collectebussen voor het goede doel . Onze target is om 500 euro voor het goede doel op te halen. 

Noot : als het mooi/droog weer is zullen de kinderen het bedrijfslogo in het groot op de straat tekenen op het rondeel en op het schoolplein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Wijnand vd Hoeven (bedrijfsbegeleider)  0651993343
Marko van Krugten (leraar)  0183 301546

Deel dit bericht met je vrienden!