woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Wielerclinic met Marianne vos

25 mei 2011
Van 13:00 uur tot en met 18:00 uur

AALBURG - Op woensdag 25 mei 2011 wordt door de lokale wereldkampioene Marianne Vos, in samenwerking met de gemeente Aalburg en de stichting wielerronde Aalburg, een wielerclinic georganiseerd voor alle leerlingen uit de gemeente Aalburg van groep 7 en 8 van de basisscholen.

Wat gaan zij doen?
Marianne wil graag aan iedereen laten zien hoe leuk bewegen is en nodigt daarom alle Aalburgse kinderen van de groepen 7 en 8 die een basisschool bezoeken uit om samen met haar het officiële parcours van de wielerronde de 7-dorpenomloop Aalburg (die gehouden wordt op zaterdag 28 mei) te fietsen.
 
De kinderen uit Veen en Wijk en Aalburg die mee willen doen verzamelen voor het gemeentehuis. De leerlingen uit de overige dorpskernen worden bij de scholen opgehaald. Na de gehele ronde te hebben gefietst is er een stop bij het gemeentehuis waar alle kinderen dan ontvangen worden door de wethouder sport, Jan Spuijbroek. De kinderen krijgen een versnapering en de mogelijkheid om vragen te stellen aan Marianne. Marianne zal ook handtekeningen uitdelen. 
Na de ontvangst in het gemeentehuis gaan de kinderen uit Veen en Wijk en Aalburg weer naar huis en gaan de andere leerlingen onder begeleiding van Marianne Vos weer verder fietsen richting hun eigen woonplaats.
De deelnemende kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden.
 
Tijdschema

Vertrek gemeentehuis Wijk en Aalburg
Leerlingen van groep 7 en 8 uit Veen en Wijk en Aalburg verzamelen bij het gemeentehuis
13:00
Vertrek bij het Fundament, Genderen
13:30
Vertrek bij Prins Willem-Alexander, Eethen
13:45
Vertrek bij de Ark, Meeuwen
14:15
Vertrek bij Den Biekûrf, Babyloniënbroek
14:40
Bijeenkomst in het gemeentehuis
15:30-16:15
Terug in Genderen
16:35
Terug in Eethen
16:45
Terug in Meeuwen
17:10
Terug in Babyloniënbroek
17:30

De organisatie heeft de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de wielerclinic veilig te laten verlopen. Zo rijdt de EHBO mee en zorgen de verkeersregelaars voor een veilige oversteek op een kruispunt.
 
Meedoen?
De organisatie hoopt natuurlijk op zoveel mogelijk deelnemers. Als je mee wilt doen sta dan met je eigen fiets voor je school op het afgesproken tijdstip volgens het bovenstaande tijdsschema.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Aalburg

Wijk en Aalburg

jcboezer@planet.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!