vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Workshop unieke zelfhelingsmethode Almkerk

24 mei 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

ALMKERK - Natuurgeneeskundig therapeut Linda de Jong geeft op 24 mei in Almkerk een workshop over hoe de deelnemers met rustgevende aanrakingen volgens de MIR-methode het zelfgenezend vermogen van hun lichaam kunnen activeren.

In de twee uur durende workshop leren de deelnemers de methode begrijpen en toepassen. Daarnaast komen er bijzondere toepassingen aan bod, zoals gebruik van de MIR-methode als EHBO, bij jetlags en bij de overgang van zomer- en wintertijd.
 
MIR-methode twee minuten werk
De afkorting MIR staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De methode is heel makkelijk en iedereen kan deze methode zelf toepassen. Het uitvoeren van deze methode bestaat praktisch alleen uit het zacht aaien van bepaalde zenuwuiteinden in de huid. Dit kost twee keer per dag twee minuten tijd.
 
Na vier weken rustiger, fitter en gezonder
Linda de Jong organiseert en geeft de workshop. Ze is werkzaam als Natuurgeneeskundig therapeut in praktijk ‘Rijk hart’ te Almkerk. En ze is erg enthousiast over deze methode: “Het mooie is dat bij deze methode de deelnemers er niet speciaal in hoeven geloven, door de massages op doelgerichte plaatsen zetten ze hun lichaam zelf aan het werk. Na vier weken kun je al duidelijk resultaat zien. Men voelt zich rustiger, fitter en gezonder. Het lichaam is ontzettend intelligent en met behulp van de MIR-methode kunnen we hier nu optimaal gebruik van maken.”
 
Locatie: Knotwilg 2a, te Almkerk
Kosten: € 50,00 (inclusief informatief boek over de MIR-methode).
Aanmelden verplicht, graag via de telefoon of met het contactformulier op de site.
Deel dit bericht met je vrienden!