vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Vestingstedendagen

21 mei 2011
Van zaterdag 21 mei 2011 tot en met zondag 22 mei 2011


REGIO WOUDRICHEM - Tijdens het weekend veranderen de locaties van de Vesting3hoek (Gorinchem, Woudrichem, Lingewaal/Fort Vuren, Zaltbommel/Loevestein) in authentiek historische plaatsen waar lokale helden en verhalen uit het verleden weer tot leven komen; het thema van het evenement.

De Vesting3hoek zal zich in 2011 presenteren met als thema: lokale helden, verhalen en  vertellingen. Natuurlijk kunnen historische figuren zoals Willem van Arkel, Jacoba van Beieren, Hugo de Groot maar ook Hendrick Hamel in de verhalen niet ontbreken. De verbindende factor tussen de verschillende festivallocaties is het water. Zo kunnen de bezoekers gedurende het weekend met de veerdienst de verschillende locaties en activiteiten bezoeken. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u zin om mee te helpen aan de vestingstedendagen, klik hier voor informatie of om u aan te melden als vrijwilliger.

 Lees ook artikel op StadGorinchem

Maar ook...
Jacoba van Beieren die opnieuw ten strijde trekt tegen Gorinchem, bekende Nederlanders die voorlezen, een Middeleeuwse maaltijd, straattheater, oude en nieuwe ambachten, modeshows en markten. Zomaar een greep uit alle activiteiten die gepland staan tijdens de Vestingstedendagen die gehouden worden in de Vesting3hoek Woudrichem, Slot Loevestein, Fort Vuren en Gorinchem.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Slot Loevestein

Regio Woudrichem

0183 - 447171

info@slotloevestein.nl www.slotloevestein.nl
Deel dit bericht met je vrienden!