vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Open Dag Trimsalon Nijenhuis

21 mei 2011
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

GENDEREN - Trimsalon Nijenhuis viert het ‘Jaar van de Trimsalon’ met OpenTrimSalonDag
aan de Doeverensestraat 47 in Genderen een  OpenTrimSalonDag.
Tussen 9:00 en 17:00 is iedereen van harte welkom om van dichtbij te zien wat er komt kijken bij het vakkundig trimmen van honden.
Aanleiding is het nationale evenement het ‘Jaar van de Trimsalon’, dat dit jaar ter ere van het 20-jarig bestaan van de brancheorganisatie ABHB (Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf) wordt gehouden. De toegang is gratis. 

Kijkje achter de schermen
Met de OpenTrimSalonDag, die op zaterdag 21 mei 2011 door het hele land in een groot aantal bij de ABHB aangesloten trimsalons wordt gehouden, wordt de bezoekers een interessant kijkje achter de schermen van de trimsalon geboden. Ook wil de jubilerende brancheorganisatie ABHB aan iedereen laten zien hoe belangrijk een goede vachtverzorging is voor de gezondheid van honden. Maar dat niet alleen. Ook voor katten is een goede vachtverzorging belangrijk. Zelfs langharige kattenrassen kunnen getrimd worden.

Wat er is te doen?
Naast het kijken naar trimdemonstraties van verschillende honden rassen, kunnen bezoekers aan Trimsalon Nijenhuis tijdens de OpenTrimSalonDag ook een foto laten maken van hun trouwe viervoeter. Dit verzorgd door Studio 187. Tevens kunt u terecht voor advies, het bijwerken van uw hondje of om kennis te maken met het vak. Ook voor de kinderen is het iets te doen. de hele dag staan er hapjes en drankjes klaar voor de bezoekers.

Verkiezing ‘Trimsalon van het Jaar’
In het jubileumjaar 2011 worden nog meer acties georganiseerd. Zoals de nationale verkiezing van de ‘Trimsalon van het Jaar’, waarbij alle huisdiereigenaren mogen meestemmen. Trimsalon Nijenhuis organiseert dit jaar nog meer interessante activiteiten met leuke voordelen voor mens èn dier. Honden- en/of kattenbezitters zijn van harte welkom om een kijkje te nemen of voor meer informatie. 
Om te zien met welke acties trimsalon Nijenhuis mee doet zie de website. 
Breng alvast uw stem uit voor trimsalon van het jaar op www.jaarvandetrimsalon.nl/verkiezing.php

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Trimsalon Nijenhuis

Genderen

www.trimsalon-nijenhuis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!