donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Voorjaarsmarkt

07 mei 2011
Van 10:00 uur tot en met 15:00 uur

Wijk en Aalburg - Grote Kerkstraat 72 - Voorjaarsmarkt, ten bate van de nieuwbouw van de Gereformeerde Gemeente van Aalburg.

Op deze markt is er voor elk wat wils: van decoratiespullen tot een rommelmarkt, kaas, noten, vis, moederdag bloemstukjes/ cadeautjes, snoep, boeken en cd’s, planten en perkgoed. Daarnaast worden ook gezinsfoto’s gemaakt of heeft u de mogelijkheid om een ritje met paard en wagen te maken.
Kinderen mogen hun eigen spullen op de kleedjesmarkt aan de man brengen. Voor € 2,50 heb je al een plaatsje van 2 bij 2 meter! Reserveren kan bij Otto van Rijswijk, tel: 0620627612.
Er is nog veel meer dus kom kijken.

Ook aan de kinderen is gedacht, naast diverse spelletjes kunnen zij cakejes versieren of een bloembakje maken voor moederdag.
Ouderen worden uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen met o.a. sjoelen of broekhangen. Natuurlijk zijn er verschillende prijzen te winnen.
Mocht u van dit alles trek krijgen, dan kunt u genieten van diverse broodjes gezond en ongezond, friet met diverse snacks, koffie met iets lekkers en nog veel meer.
Terwijl u rustig over de markt loopt kan uw auto gewassen worden, waarvoor u een bon krijgt voor een gratis bakje koffie.
Om 11:30 is er een veiling met mooie en bijzondere spullen.

Teveel om op te noemen, kom het zien en beleven!

Info

Organisator:

Adres:

Gereformeerde Gemeente

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!