donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

4 mei Herdenking

04 mei 2011
Van 19:45 uur tot en met 21:00 uur

WOUDRICHEM: De Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers in de gemeente Woudrichem organiseert samen adoptieschool van het jaar 2011, CBS 'de Zaaier' uit Andel.

Om 18.45 een bijeenkomst in de Hervormde Kerk in Woudrichem. Gevolgd door een Stille Tocht naar het Gedenkteken bij het gemeentehuis.
Om acht uur worden 2 minuten stilte in acht genomen, waarna er bloemen gelegd worden door de adoptiescholen, nabestaanden en officiële instanties.

Na het zingen van het Wilhelmus, lezen kinderen van de basisscholen uit de diverse kernen van de gemeente Woudrichem de namen van de oorlogsslachtoffers uit hun kern en leggen bloemstukken. Aansluitend zullen door het college van B. en W. van de gemeente Woudrichem, leden van het stichtingsbestuur, families en instanties bloemen gelegd worden.
Burgemeester F. Petter zal aan het einde van de plechtigheid spreken, waarna de voorzitter van het bestuur van de Stichting Gedenkteken dhr. H. Ermstrang de plechtigheid zal afsluiten.
Aan het einde van de plechtigheid wordt de adoptie van het monument overgedragen aan de volgende adoptieschool 'NBS Oudendijk'.

Na afloop is er in de hal van het gemeentehuis gelegenheid elkaar te ontmoeten.

Secr. Mw. T. Kraaij-van der Mooren
Uitwijksestraat 4
4288 JB Uitwijk

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Stichting Gedenkteken Oorlogsslachtoffers Woudrichem

Woudrichem

tvdmooren@hetnet.nl
Deel dit bericht met je vrienden!