donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Expositie Lumiere

30 april 2011
Van zaterdag 30 april 2011 tot en met vrijdag 30 september 2011


Leden van Fotogroep Lumière exposeren in het Visserijmuseum in Woudrichem. De foto-expositie “Ambachten in beeld” toont beeldmateriaal van verschillende oude als ook hedendaagse ambachten.

Fotogroep Lumière is een groep van zo'n 25 personen die zich, onder leiding van een professionele fotograaf, bezighouden met allerlei vormen van fotografie.
Gedurende het seizoen, dat loopt van september tot juni, hebben we iedere drie weken op woensdag een clubavond. Deze worden gehouden in 't Verlaat te Almkerk of op locatie. Daarnaast gaan we nog één of twee keer per seizoen op zaterdag of zondag ergens fotograferen. Dit zijn overigens vaak uitjes waarbij ook gezinsleden mee gaan (b.v. stad / dierentuin / museum).
Op de clubavonden in 't Verlaat worden de gemaakte foto's beoordeeld of behandelt de mentor een onderwerp uit de fotografie. Hierbij valt o.a. te denken aan cameratechniek, compositie en belichting. Naast de mentor wordt soms ook een andere vakfotograaf gevraagd om een lezing te geven over zijn of haar werk.

Info

Organisator:

Adres:

Fotogroep Lumière

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!