dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Koninginnedag in Woudrichem!

30 april 2011
Van 07:00 uur tot en met 00:00 uur

GIESSEN -  In en rond de feesttent aan de parralelweg in Giessen. 
 
Zaterdag 23 april
         
Black and White party

Maandag 25 april               
Fietspuzzeltocht

Dinsdag 26 april  t/m vrijdag 29 april               
5e Avond-4daagse Giessen                                  
Vrijdagavond defilé
         
Koninginnedag                  
Aubade
Versierde fietsoptocht
Stoepkrijten
Waterspektakel (kleine put, Almbos)
Kinderplaybackshow
Playbackshow


ANDEL -  (Oranjevereniging Juliana)   

Woensdag 27 april, BINGO
Deze avond zullen de ballen van de BINGO weer gaan rollen en draaien onder de bezielende leiding van Mister Bingo, Wim van de Steenhoven.  Een bloedstollende avond waarin de superronde de meest belangrijke is. Want wie gaat er naar huis met de hoofdprijzen zoals de loungeset? In de andere rondes zijn er ook hele mooie prijzen te winnen die vooral in het teken staan van het voorjaar. Daarnaast ontbreken natuurlijk ook de vertrouwde levensmiddelenpakketten niet.

Aanvang 20.00 uur
Entree gratis
Prijs bingo boekje 13 euro

Donderdag 28 april, Kinderplaybackshow
We gaan op zoek naar het playbacktalent van Andel bij de kinderen t/m 12 jaar. Ben jij degene die Lady Gaga geweldig kan imiteren, ben jij de nieuwe Justin Bieber, of zijn jullie als groep de perfecte imitatie van K3? De kans om het aan de bevolking van Andel, familie en vriendjes te laten zien!!

Onder begeleiding van een echte DJ wordt dit een avond helemaal voor jou en al je vriendjes/vriendinnetjes. We beginnen met het bekijken van de optredens van iedereen en hierna zal de DJ ervoor zorgen dat de feesttent een echte disco wordt. Zin om mee te doen? Je kunt je inschrijven via vanbergeijkellen@hotmail.com

Aanvang 19.00 uur
Entree
Leden 1 euro
Niet leden 2 euro

Vrijdag 29 april, Hollandse artiestenavond
Het dak gaat eraf!!! Vrijdagavond staat volledig in het teken van de Hollandse meezingers en de artiesten zullen er samen met ons voor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. De eerste artiest zal om 21.00 uur zijn opwachting maken dus wees op tijd in de tent. De apres-ski show zorgt tussen de optredens door voor een oergezellig feestje, dus wat willen we nog meer. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij onder andere de SPAR. Wees er zeker van dat je erbij bent en koop je kaarten in de voorverkoop!!

Er zijn optredens van de volgende drie artiesten:
- De Zware Jongens, bekend van “Stil aan de overkant, Jodel jump en Anton aus Tirol”
- Willem Barth, bekend van ‘Bella”
- Django Wagner, bekend van “Kali en Mooie blauwe ogen”

Jij mag dit geweldige feest niet missen!!! Hoe oud je bent maakt niet uit, want er is voor iedere leeftijdscategorie herkenbare muziek. Deze avond zal een bandje om je pols je betaalbewijs en leeftijdsindicator voor alcohol zijn. Vergeet je legitimatiebewijs dus niet!!!

Aanvang 20.30 uur
Kaarten voorverkoop 12,50 euro
Kaarten bij tent 15,00 euro

Zaterdagochtend 30 april, Aubade
De traditionele aubade begint om 09.30 uur. We zullen met elkaar de bekende liederen zingen om te vieren dat onze Koningin haar verjaardag viert. Ook zullen we de mensen uit Andel die gedecoreerd zijn, als die er zijn, in het zonnetje zetten. Aansluitend bent u van harte welkom voor een kopje koffie met iets lekkers in de tent en bent u in de gelegenheid de gedecoreerden te feliciteren.

Pimp een auto
Altijd al een auto helemaal naar je zin willen maken? Kom dan naar het feestterrein en leef je uit op een auto vanaf 10.30 uur. Je kunt verven, plakken, versieren; kortom alles wat je zelf wilt. Trek wel oude kleren aan, want dit zal vast nodig zijn. Deze activiteit is voor alle kinderen t/m 10 jaar. We bedanken Autobedrijf van Willegen voor het beschikbaar stellen van de auto’s.

Zaterdagmiddag 30 april, boerenzeskamp
De middag staat in het teken van de onvervalste Aelse strijd tussen diverse groepen en buurtverenigingen bij de Zeskamp. Het thema dit jaar is Boerenspelen, waarbij je qua spellen kunt denken aan een rodeostier, koeien melken en het onvervalst eieren gooien.

Net als vorig jaar is deelname aan de playbackshow verplicht is voor ieder team. Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 personen, waarvan de minimum leeftijd 16 jaar is. Wil je je als team inschrijven voor de 6-kamp, kan dit via arnoud_94@hotmail.com
Ook graag erbij vermelden welke artiest en nummer er wordt geplaybackt. Ook als je niet deelneemt, is het zeker de moeite waard om te komen kijken. De strijd tussen de teams levert altijd spectaculaire momenten op.

Aanvang 13.00 uur

Zaterdagavond 30 april, playbackshow en uitslag winnende team
De playbackshow is er weer!! Deze avond verzorgen onder andere de ploegen van de zeskamp een mooie act, maar we zien ook graag de losse groepen en buurtverenigingen weer terug op het podium. Wil jij je kunsten vertonen en ben je ouder dan 12 jaar, geef jezelf (of groep/buurtvereniging) dan op voor de playbackshow.

Er zijn deze avond twee prijzen uit te reiken, de winnaar in de categorie zeskamp en die in de categorie losse groepen/buurtverenigingen.  Opgeven als losse groep/buurtvereniging kan bij Ellen Vos, vanbergeijkellen@hotmail.com
Na afloop van de playbackshow zal de DJ er een spetterend feestje maken samen met u en jou.

Tent open 20.00 uur
Entree    
Leden 1 euro
Niet leden 2 euro

Alle festiviteiten vinden plaats op het evenemententerrein bij de toren (kruising Hoofdgraaf – Neerandelseweg) in en rond de tent. Alle informatie, en foto’s van andere activiteiten, zijn te bekijken op de site, www.ovjuliana.n


WOUDRICHEM - (Oranjevereniging Amalia)

Woensdag 27 april 13:30-15:00
Fietsversieren in De Veste

Zaterdag 30 april 10:00
Aubade 
Daarna een feestelijke optocht naar de Hoogstraat m.m.v. Fanfare Hercules waar de kinderspelen beginnen.

10:30-12:30
Kinderspelen Hoogstraat (voor de deelnemers is er snoep & limonade)

Woensdag 4 mei 18:45
Herdenking en Kranslegging
Aanvang Herdenking & Samenkomst in NH-kerk


ALMKERK (Oranjevereniging Almkerk)

Donderdag 28-04 
19.30: Start kinderfeest
19.45: Streetdance en aansluitend kinderdisco
21.00: Start lampionnenoptocht met dweilband van Nooitgedacht (voor lampion wordt gezorgd)
21.30: Aankomst muziektent / optreden Slagwerk groep Nooitgedacht
22.30: Naborrelen feesttent 

Vrijdag 29-04: 538-drive-in show!
20.30: Aanvang drive-in show

Zaterdag 30-04: Koninginnedag!
Thema: ‘Ik hou van Holland!’
11.00-12.00: Aubade verzorgd door muziekvereniging Nooitgedacht
15.00-16.00: Optocht
16.00-17.00: Prijsuitreiking, Spelletjes, muziek
17.00-21.00: ‘Swingend Oranje Matinee’ met live optreden van Coverband Mixed Up!

Info

Organisator:

Adres:

Diverse oranjeverenigingen

Andel, Giessen, Almkerk, Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!