donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Biesbosch ronde Sleeuwijk

23 april 2011
Van 08:00 uur tot en met 17:00 uur

SLEEUWIJK - Derde Altena Biesbosch Ronde.

Start en finish is in de Jan van Arkelstraat. Het parcours loopt via Munnikenland, Notenlaan, Vijfmorgen, Tienhont, Smalle Vliet en de Griendweg.

Dikke Banden race:
Jullie kunnen je talenten ook laten zien; voor kinderen tot en met 12 jaar wordt een Dikke Banden race georganiseerd. Deelnemen op iedere fiets is oké, als ze maar een minimale banddikte hebben van 28 mm. Racefietsen zijn niet toegestaan (want die hebben geen dikke banden natuurlijk!).

Na afloop is er voor de winnaars een échte prijs en natuurlijk de huldiging door de rondemiss. Met een helm rijden is verplicht. Als je er zelf niet eentje hebt, kun je ‘m van ons lenen. Voor de wedstrijd krijg je een rugnummer.

Je kunt starten in één van de volgende categorieën:
Categorie 1: meisjes en jongens 7-8 jaar.
Categorie 2: meisjes en jongens 9-10 jaar.
Categorie 3: meisjes en jongens 11-12 jaar.

Starttijden:
- Categorie 1 ? uur
- Categorie 2 ? uur
- Categorie 3 ? uur

De start is aan de Jan van Arckelstraat in Sleeuwijk. Per categorie kunnen maximaal veertig deelnemers inschrijven. Meld je dus zo snel mogelijk aan, zodat je zeker bent van deelname. Mochten er meer inschrijvingen binnenkomen dan is het op volgorde van binnen komst.

Op 3 april moet je je dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd in de Burg. Verschoorschool melden. Daar krijg je een helm en rugnummer. Vraag je familie en vrienden mee als supporter!

Inschrijven bij Carola. Heb je nog vragen, dan kun je bellen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Altena Biesbosch Ronde

Sleeuwijk

06 41383032

carola_groeneveld@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!