donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wie is de snotmeester?

13 april 2011
Van 13:30 uur tot en met 15:00 uur

DUSSEN - Kindertheatergroep ‘Kijk Haar Nou’ in kasteel Dussen met Het Snotmysterie.

Kindertheater “Kijk Haar Nou” is een professionele en onafhankelijke theatergroep uit Rotterdam, in 1991 opgericht door Gerdien Braams met als vaste tegenspeler Mark van Zanten. Naast peuter- en kindervoorstellingen hebben zij een groeiend aantal familievoorstellingen geproduceerd.
In het Snotmysterie wordt het Koninkrijk bedreigd door de Wrede Snotmeester, die alles en iedereen besnot. Niets heeft hem kunnen stoppen, geen fiere ridders te paard en geen leger. De Koning heeft niemand meer om het koninkrijk te kunnen verdedigen. Slechts een hulpeloze schildknaap is over: Rudolf de Roerloze uit het huis van de Zwaan. De Koning slaat hem tot ridder en stuurt hem op weg om het Koninkrijk, en zijn dochter Gwendoline de Schone, te redden. Men fluistert dat zij voor het laatst gezien is in de buurt van Grobeline, een vreemde vrouw en dienares van de Snotmeester. Vol goede moed en met het familiezwaard vertrekt de verse ridder. Haast is geboden want het snot staat reeds tot aan de poorten van de stad. Rudolf heeft geen idee wat hem te wachten staat. Want niet alles is wat het lijkt te zijn. En niet iedereen is wie hij lijkt te zijn. Wie is de snotmeester en wat heeft een kluizenares met dit alles te maken? Maar Rudolf kan niet meer terug en stort zich in een avontuur vol gevaar, zwaardgevechten, schone vrouwen en snode tovenaars. Op weg naar de ontrafeling van… het Snotmysterie.

Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Reserveren bij voorkeur via het reserveringsformulier op website van de Stichting Vrienden kasteel Dussen www.kasteel-dussen.nl of telefonisch bij Marcha Ringsma (06-51072499).
Prijs € 6,- p.p., met vriendenpas € 3,- korting.

Deel dit bericht met je vrienden!