donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Week van de opvoeding

04 april 2011
Van maandag 04 april 2011 tot en met vrijdag 08 april 2011


WOUDRICHEM -WERKENDAM - Het Centrum Jeugd en Gezin Werkendam en Woudrichem organiseert in de week van 4 tot en met 7 april de week van de opvoeding. In de bibliotheken in Giessen en Werkendam worden gedurende de week diverse lezingen en workshops georganiseerd.

Op maandagavond 4 april om 20.00 uur geeft opvoedcoach Nelly Tervoert een lezing over Kind en internet. Alma Kridvic, opvoedcoach en kindercoach komt vertellen hoe je als ouder het zelfvertrouwen van je kind kunt versterken.

Op dinsdagavond 5 april om 20.00 uur komen ouders zelf aan het woord in de bibliotheek in Werkendam.

Op woensdagavond 6 april om 20.00 uur bent u weer welkom in de bibliotheek van Werkendam voor twee workshops. De workshops Communiceren met een baby en de workshop Trots op jezelf/De workshops worden ’s avonds twee keer gehouden, zodat geïnteresseerden beiden workshops kunnen bezoeken.

De week van de opvoeding wordt op donderdag avond afgesloten in de bibliotheek in Giessen met een lezing over Nieuwetijdskinderen door Kees de Vries en Cornel van Noppen, ook deze begint om 20.00 uur. Meer informatie kunt u krijgen bij Jeanne van Asseldonk.

Deel dit bericht met je vrienden!