dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Pannenkoekenactie -

02 april 2011
Van 12:00 uur tot en met 20:00 uur

Geluk geef je door!

Met dit mooie levensmotto gaan deze zomer een groep van veertig mensen (veelal jongeren) uit Andel en omgeving de plaatselijke bevolking meehelpen met de bouw van een school in Kenia. Om zo de Masai daadwerkelijk een helpende hand te bieden voor een betere toekomst. 
Er is speciaal een vereniging opgericht om dit alles mogelijk te maken; De come and help foundation. De vereniging valt onder The Style foundation die al jarenlang ervaring hebben met projecten in Afrika. Om dit allemaal te kunnen realiseren is natuurlijk veel geld nodig, en ook daar zetten deze super enthousiaste jongeren zich voor in… 
 
Op zaterdagmiddag en -avond wordt er een pannenkoekenactie georganiseerd. U kunt gezellig bij ons aanschuiven of uw bestelling van te voren doorgeven en uw pannenkoeken worden netjes bij u thuis afgeleverd  tussen half 12 en 1 uur of 's middags tussen half 5 en 6 uur.
U kunt kiezen uit naturel of spekpannenkoeken, en ook voor drinken is gezorgd. Voor de kinderen hebben we speciale kleurplaten die meegaan naar Afrika om daar de school mee op te fleuren.

Bestellingen;
Kunt u doorgeven op vrijdag 1 april tussen 15.00 en 17.00 uur en zaterdagochtend vanaf half 10 op telefoonnummer 0636 315251.

Ook voor vervoer van en naar de Zijhof kunt u contact opnemen met bovenstaand telefoonnummer.

Dus kom naar De Zijhof in Andel, tussen 12.00 en 14.00 uur of tussen 16.00 en 19.00 uur. Mocht u vervoer nodig hebben kan dat ook geregeld worden…
Bel en u wordt opgehaald en thuisgebracht.
Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten! Vanaf € 2,-- per pannenkoek eet u uw buikje rond voor het goede doel, terwijl uw kinderen zich vermaken met een kleurplaat die we meenemen naar Kenia om op te hangen in de school.

Hopelijk tot ziens op 2 april! 

Voor meer informatie en reserveren - zie de site. 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Come and Help foundation

Andel

06-24359461

www.come-and-help.org
Deel dit bericht met je vrienden!