woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Benefietconcert voor World Servants Werkendam

25 maart 2011
Van 19:00 uur tot en met 21:00 uur

WERKENDAM - Speciaal benefietconcert in de Maranathakerk (Gedempte Haven) te Werkendam. De opbrengst van dit benefietconcert wordt gebruikt voor de bouw van een kliniek in Ghana en een opvanghuis voor weeskinderen in Oekraïne.

Vanuit de Gereformeerde kerk in Werkendam, zullen aankomende zomer drie jongeren vertrekken naar Ghana. Met de christelijke organisatie World Servants zullen zij drie weken lang gaan bouwen aan de kliniek in Nakpanduri. Daarnaast gaan drie volwassenen al dit voorjaar naar Oekraïne om te bouwen aan een opvanghuis voor weeskinderen.

Voor deze twee projecten is er maar liefst € 11.000,- nodig. Om dit te bekostigen organiseren we regelmatig acties om geld bij elkaar te brengen voor dit goede doel.

Vrijdag 25 maart organiseren we tussen 19.00 en 20.00 een bijzondere sing-in. Tijdens dit uur zingen we diverse bekende liederen, verschillende muzikanten zullen het geheel begeleiden.  Ook de kinderen hebben een speciale plaats tijdens dit “concert”. De afgelopen weken hebben veel kinderen goed geoefend op een aantal vrolijke kinderliedjes die ze tijdens deze avond ten gehore zullen brengen! Daarnaast mogen de kinderen ook meespelen op “eigen” instrumentjes…

Na afloop van deze avond is er een collecte voor de genoemde doelen. Jong en oud is van harte uitgenodigd!
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website, of neem contact op met Ineke Visser.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

World Servants

Werkendam

0183- 501976

www.worldservantswerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!