vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Afsluiting A27 Gorinchem-Hooipolder

18 maart 2011
Van vrijdag 18 maart 2011 tot en met maandag 21 maart 2011


WERKENDAM - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 18 tot en met maandag 21 maart asfaltonderhoud uit aan de A27 tussen de knooppunten Gorinchem en Hooipolder. De A27 is dat weekend dicht voor verkeer vanuit Gorinchem richting Breda. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra drukte en een langere reistijd. Rijkswaterstaat neemt verschillende maatregelen om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers worden vroegtijdig gewaarschuwd over de afsluiting en de omleidingsroute. Dat gebeurt onder andere via de websites Rijkswaterstaat.nl en vananaarbeter.nl.
Verder plaatsen ze advertenties in regionale en lokale kranten en informeren we belangrijke doelgroepen, zoals de (internationale) transportbranche. Meer informatie en details over de omleidingsroute volgen binnenkort. Regulier onderhoud. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het contract ‘Variabel Onderhoud 2010-2011’ dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren door aannemer Rasenberg. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering,
markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. Meer informatie? Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vananaarbeter.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

Deel dit bericht met je vrienden!