vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Instructie verkeersregelaars

16 maart 2011
Van 19:30 uur tot en met 21:00 uur

WOUDRICHEM - Bij bepaalde evenementen kan het nodig zijn verkeersregelaars in te zetten. Dit is vooral nodig om de veiligheid van de deelnemers en weggebruikers te regelen. Mogelijk hebt u of uw vereniging in het verleden al wel eens gebruik gemaakt van verkeersregelaars. Als de gemeente een vergunning afgeeft voor een evenement, kan de voorwaarde opgenomen worden dat één of meerdere verkeersregelaars aanwezig moeten zijn.

Voordat evenementenverkeersregelaars op straat het verkeer mogen regelen, moeten zij een instructie tot verkeersregelaar gevolgd hebben. Dit is een wettelijk vereiste. Omdat de instructie maar één jaar geldig is, organiseert de politie i.s.m. met de gemeente Aalburg, Werkendam en Woudrichem op de volgende data een instructiebijeenkomst voor verkeersregelaars.

De data zijn als volgt:

16 maart          om 19.30 uur in het Uivernest, Kerkstraat 9-11 te Hank
                        om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem

13 april            om 19.30 uur in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam
                        om 19.30 uur in het gemeentehuis, Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg

De instructie wordt verzorgd door de politie. Aanmelden voor één van deze avonden kunt u tot en met 1 week voor aanvang van de instructie per e-mail of telefoon.
Voor de instructie in Werkendam of Hank kunt u zich opgeven via e-mailadres renate.van.schayk@werkendam.nl of telefonisch 0183 – 507 352.

Vermeld bij uw aanmelding duidelijk de naam, voorna(a)m(en), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en geboorteplaats van alle deelnemers, inclusief het e-mailadres.

Info

Organisator:

Adres:

Gemeenten Aalburg - Werkendam - Woudrichem

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!