vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Echt leren culinair koken

27 februari 2011
Van zondag 27 februari 2011 tot en met zondag 01 mei 2011
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

WOUDRICHEM - Echt leren koken onder begeleiding van een echte chef-kok... Wie wil dat nu niet? Kookstudio Heerlijk en Eerlijk start met een basiscursus speciaal gericht op de thuiskok die zijn/haar technieken wil verbeteren.

Op veler verzoek organiseert Kookstudio Heerlijk en Eerlijk weer op zondagmiddagen een vijfdaagse kookworkshop ‘Basistechnieken’. Onder begeleiding van onze ervaren chef Michiel de Hoog leert men de kneepjes van het vak. Binnen iedere workshop staat een ander thema centraal. Naast een stukje theorie, demonstreert de chef hoe het moet en daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag. Het is juist die mix van theorie en praktijk, van zelf doen en voor doen, waardoor inzicht ontstaat en de kookvaardigheden ontwikkelt worden. Natuurlijk worden de resultaten, samen met de chef, onder het genot van een drankje geproefd en kritisch geëvalueerd. Na afloop krijgt iedere deelnemer ons unieke digitale kookboek met recepten en foto’s van de workshop thuis gestuurd. Leuk als herinnering en handig om er thuis mee aan de slag te gaan.
De thema’s die behandeld worden zijn: groente en snijtechnieken, fonds & sauzen, vlees, vis en - als afsluiting - improvisatiekoken.
Na deze workshops heeft de deelnemer een goede beheersing van diverse essentiële kooktechnieken en weet hij/zij van alles over het samenstellen van menu’s.

Data 27/2, 13 & 27/3, 10/4 en de afsluiting is op 1/5
Aanvang  11.00 uur. Duur ca. 4,5 uur.
Kosten: 375,- alles inclusief (eten, drinken, begeleiding en boek)
Opgeven of nadere informatie via  telefoon of via e-mail

Kookstudio "Heerlijk en Eerlijk"
Daalderstraat 4
4285 AV - Woudrichem

Mobiel:  06 53 20 60 99

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!