woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Informatieavond Winst met de WABO

24 februari 2011
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

DUSSEN / AALBURG - Op 1 oktober 2010 is de “Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht” (kortweg Wabo genoemd) in werking getreden.

Dankzij de Wabo kunnen vrijwel alle vergunningen met betrekking tot de fysieke leefomgeving (van bouwvergunning tot milieuvergunning) via één omgevingsvergunning en één digitaal loket geregeld worden. De omgevingsvergunning moet tot lastenreductie en tijdswinst leiden voor zowel de ondernemer als de gemeente.

Nu de Wabo in werking is getreden en de eerste ervaringen bekend zijn, gaan de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem een gezamenlijke informatiebijeenkomst organiseren voor alle partijen die mogelijk bij de Wabo betrokken zijn.

Tijdens de bijeenkomst staat de samenwerking tussen gemeenten en het bedrijfsleven centraal. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met kennisplatform SBR uit Rotterdam.

Als sprekers zijn uitgenodigd Wilma Dirken van Senze, die de juridische kant van de invoering van de Wabo zal toelichten en Bart Oortwijn van Combined Efforts die meer de nadruk zal leggen op de praktijk. Ook de verantwoordelijke wethouders/ porte-feuillehouders van de drie gemeenten zullen hun medewerking verlenen.

U bent van harte welkom op de Wabo-informatieavond op donderdag 24 februari a.s. in “De Koppelpaarden”, Oude Kerkstraat 1 te Dussen, vanaf 19.30 uur. Het officiële programma begint om 20.00 uur.

Belangstellenden worden verzocht zich voor deze avond aan te melden. Dat kan via het emailadres. Graag naam, adres en aantal personen doorgeven.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Gemeenten Aalburg - Werkendam - Woudrichem

Dussen

communicatie@aalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!