donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Exposities Maaswaarden

17 januari 2011
Van maandag 17 januari 2011 tot en met vrijdag 04 maart 2011
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

WIJK EN AALBURG - In Zorgcentrum Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg zijn  de volgende exposities te zien.

Op de begane grond en een gedeelte van verpleeghuis “Het Anker” zijn foto’s te zien van NatuurFotoClub DE LANGSTRAAT. Deze amateurfotoclub, die opgericht is in 2008 te Waalwijk, bestaat uit twintig leden. Deze houden zich bezig met het digitaal vastleggen van de natuur, in de breedste zin van het woord. Zoals landschappen, vogels, zoogdieren, planten, bomen, insekten, enzovoorts. De opnames worden thuis op de computer bewerkt en daarna op de maandelijkse bijeenkomsten besproken. 
 
Op de eerste etage van het verzorgingshuis zijn foto’s te zien van landschapsfotograaf George Burggraaf uit Buurmalsen. "Ik werk als een impressionist", zegt George. "Het licht en het moment bepalen de sfeer en karakter van mijn beelden. Als mensen door mijn foto's bewuster gaan kijken, is mijn missie geslaagd."

In de entree staan vitrinekasten. Hierin zijn tegelijk met de exposities miniverzamelingen te zien. Deze keer is er een verzameling bakeliet schakelwerk, gloeilampen en oude scheerapparaten te zien van Wout Verdoorn uit Eethen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Zorgcentrum Wijkestein

Wijk en Aalburg

0416-698400

b.noorloos@maaswaaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!