donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

On Wheels Benefiet(st) naar Aalburg

23 december 2010
Van 12:10 uur tot en met 13:00 uur

AALBURG - Onder de titel “van de glasstad Leerdam naar het glazen huis in Eindhoven” vindt vandaag een Benefiet(s)tour plaats naar het Glazen huis in Eindhoven.

De fietstour start in Leerdam. De toertocht staat in het teken van een van de millenniumdoelstellingen. Omdat Aalburg ook een millenniumgemeente is, zal de toertocht een tussenstop maken in Aalburg. De groep wordt omstreeks 12.00 uur verwacht in het gemeentehuis van Aalburg en zullen daar ontvangen worden door loco-burgemeester Jaap van Luijk.

Wilt u nog nadere informatie dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de werkgroep millennium van de gemeente Aalburg, de heer Ery Kooi, telefoon zie contactgegevens.

De derde editie van onze 3FM Serious Benefiet(s)tocht. Deze tocht "On Wheels" voert jaarlijks van dé Glasstad Leerdam naar hét Glazen Huis, dat dit jaar in Eindhoven staat.

Het thema van Serious Request 2010 is gelijk aan de millenniumdoelstelling nummer 6 van de Verenigde Naties: "help ziektes als malaria en aids de wereld uit!" Aids dood jaarlijks twee miljoen mensen en juist de kinderen die achterblijven zijn de stille slachtoffers. Een groep enthousiastelingen heeft daarop besloten om deze twee acties met elkaar te verbinden middels een tocht "On Wheels" langs zoveel mogelijk (millennium) gemeenten.

Route
"On Wheels" d.w.z. per fiets, step, skate en/of skike vertrekt een groep van circa vijftig deelnemers, variërend in leeftijd van 7 tot en met 60 jaar, vanuit Leerdam naar Eindhoven. Het traject leidt achtereenvolgens via, Brakel, Giessen, Andel, Waalwijk, Loon op Zand, Udenhout, Oisterwijk, Spoordonk, Oirschot en Best, naar de grote markt in Eindhoven. De opbrengst van de sponsortocht zal daar worden aangeboden aan het Nederlandse Rode Kruis en de drie 3FM DJ’s.

De doelstelling is om minimaal € 7777,77 binnen te halen voor het goede doel. Dit kunnen de deelnemers doen door zich te laten sponsoren door familie en vrienden, of middels een ludieke actie.

Daarnaast roepen de initiatiefnemers mensen langs de route op, om aanvullende activiteiten te organiseren die bijdragen aan het succes van de 3FM Benfiet(s)tour "Van dé glasstad naar hét glazen huis in Eindhoven". Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden om mee te rijden. Natuurlijk zijn ook bedrijventeams van harte welkom.

Voor meer informatie over de route, aanmeldingen, mogelijkheden en sponsorbijdragen kunt u terecht op de website . De actie is tevens te volgens via Twitter (twitter.com/SR7LE) en Hyves (http://www.sr7.hyves.nl/).

On Wheels door Nederland voor het goede doel: Strijd mee tegen Aids en HIV!

Deel dit bericht met je vrienden!