vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Spektakel De Zwaaier/Kerst-draaimidag

18 december 2010
Van 10:00 uur tot en met 23:00 uur

WERKENDAM - Drukke dag op sportpark De Zwaaier. Een vaststaand feit is in ieder geval dat er activiteiten zijn voor niet alleen leden, sponsoren en supporters van Kozakken Boys maar dat iedereen uit Werkendam zich kan vermaken op sportpark De Zwaaier.

Een aantal activiteiten staat alvast. In de middag start de grote draaimiddag van de supportersvereniging van Kozakken Boys. Het jaarlijks terugkerend festijn staat bekend om zijn mooie en grote prijzen. In de avond start een grote vuurwerkshow op sportpark De Zwaaier. Alle inwoners van het land van Heusden en Altena zijn welkom op dit spektakel. Deze vuurwerkshow staat niet op zich maar zal worden aangekleed met kraampjes in wintersferen.

Voor de sponsoren van Kozakken Boys start in het begin van de avond de Winterstopborrel. Op uitnodiging van Capani Catering, Goes Vuurwerk en RWR start rond 18.30 uur een informeel gezellig samenzijn voor sponsoren en genodigden.
Het enige wat nog niet vast staat is mogelijk dat Kozakken Boys nog een wedstrijd moet spelen in het bekertoernooi. Ook deze (uit) wedstrijd zal worden ingevlochten in het programma.

Info

Organisator:

Adres:

Kozakken Boys

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!