woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Workshop autobiografisch schrijven

14 december 2010
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

GIESSEN -  Met als uitgangspunt “jezelf als inspiratiebron” organiseert Inge van Wijgerden (Schrijffun, docente Creatief Schrijven in opleiding) in samenwerking met Bibliotheken Altena een gratis workshop “autobiografisch schrijven”. Tijdens deze workshop maakt u op een leuke en actieve manier kennis met het schrijven over uzelf: een korte ontdekkingsreis in het hoofd, die op papier verwoord zal worden. Het belangrijkste doel van deze avond is het plezier in schrijven te ervaren.

De workshop is bedoeld voor volwassenen, bibliotheek Giessen, Jagerspad 30, 4285 GM  Giessen, tel. 0183 – 44 16 02.
Aanmelden bij Inge van Wijgerden, tel. 06 – 25 21 29 03 of bij Tryntsje van Vessem, tel. 0183 – 50 19 83, t.vanvessem@bibliotheekaltena.nl

Autobiografisch schrijven
Inge van Wijgerden volgt de opleiding Docent Creatief Schrijven (DOCS) van Scriptplus te Amsterdam die ze in januari 2011 hoopt af te ronden. Scriptplus maakt deel uit van de Hogeschool van Amsterdam en zorgt met deze opleiding voor professionalisering van het vak van schrijfdocent.

Workshop
Tijdens de workshop, die totaal ca. 2,5 uur duurt, laat Inge de deelnemers aan de hand van een kleine opdracht zichzelf eerst voorstellen om vervolgens materiaal te verzamelen voor de eindopdracht. Zij combineert theorie met de praktijk met als onderdelen zelf schrijven, inzoomen op het onderwerp, voorlezen en feedback.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek Altena

Giessen

ikwilschrijven@gmail.com www.schrijffun.nl
Deel dit bericht met je vrienden!