donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Kerstworkshop Bloemstuk maken

12 december 2010
Van 11:00 uur tot en met 17:30 uur

WERKENDAM - 'Frauke Hoogerwaard: kerstworkshop op Fort Altena in Werkendam. Dit jaar zal de kerstworkshop in een compleet dagvullend programma verwerkt zijn. Vanaf 11.15 uur zijn jullie welkom op het fort, waar we beginnen met een lichte lunch in de vorm van een lekker soepje.

Hierna gaan we ons bloemstuk maken, onder het genot van een kopje koffie of thee, en als we hiermee klaar zijn, zijn jullie vrij om eventueel gebruik te maken van een rondleiding en om de omgeving goed in je op te nemen (dit is zeker de moeite waard!).

Hierna zullen we lekker naborrelen en genieten van een lekker hapjesbuffet waar onbeperkt drankjes bij horen. De dag zal rond 17.30 uur afgelopen zijn, en dan gaan we met een volle buik, een goed gevoel en met ons bloemstuk weer naar huis terug.'

De kosten voor deze complete dag zijn € 65,00 per persoon. Indien je je voor 10 november inschrijft betaal je € 59,50 per persoon. De soep bij ontvangst, (voldoende) koffie en thee, deelname aan de rondleiding, het hapjesbuffet, alle drankjes en uiteraard de bloemen en bijmaterialen zijn in de prijs inbegrepen. Als je bij dit bloemenfeestje wilt zijn, raad ik je aan om je op tijd aan te melden. Dit kan je doen door een mailtje te sturen en als je van mij een bevestiging hebt ontvangen ben je van deelname verzekerd.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Fort Altena

Werkendam

frauke@hetnet.nl www.fortaltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!