vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Grote kleindieren tentoonstelling in Meeuwen

09 december 2010
Van donderdag 09 december 2010 tot en met vrijdag 10 december 2010
Van 19:00 uur tot en met 22:30 uur

MEEUWEN - Opnieuw de jaarlijkse verenigingstentoonstelling van kleindierenvereniging Nut & Sport.

Deze vereniging, die reeds 69 jaar bestaat, zorgt er ieder jaar weer voor dat er een prachtige collectie van diverse diersoorten te bekijken is. Ook dit jaar zijn er weer vele dieren ingeschreven bij de diergroepen konijnen, cavia’s, grote hoenders en dwerg hoenders, watervogels en siervogels.
Totaal  zijn er ca.400 dieren ingeschreven door 45 fokkers uit de regio.

Voordat de dieren tentoongesteld worden worden zij eerst gekeurd door erkende keurmeesters, die de moeilijke taak hebben om de kampioenen te bepalen.

Voor Nut & Sport, welke zich de grootste vereniging van Meeuwen mag noemen, is deze tentoonstelling het hoogtepunt van het jaar.
Het doel van de tentoonstelling is niet alleen een wedstrijd wie nu het mooiste dier heeft, maar ook om het publiek te laten zien hoe mooi dieren kunnen zijn rond en om het huis.

Tijdens de tentoonstelling zullen leden van de vereniging de bezoekers graag adviseren en uitleg geven over het houden van, en fokken van kleindieren.

Toegang van de tentoonstelling is gratis.

De prijzen van de gemeente Aalburg zullen uitgereikt worden door wethouder Jaap van Luijk op donderdag 9 december om 19.30 uur. Tevens zullen er enige jubilarissen worden gehuldigd. Alles in het dorpshuis in Meeuwen

Tijdens de tentoonstelling zal ook het rad van avontuur weer draaien. Er zijn opnieuw veel prijzen te winnen.

 Meer info bij Dick Spek.

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Kleindierenvereniging Nut en Sport

Meeuwen - Dorpshuis

0651 47 75 68

Deel dit bericht met je vrienden!