dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Expositie landschapsfotografen en méér...

08 november 2010
Van maandag 08 november 2010 tot en met vrijdag 07 januari 2011
Van 10:00 uur tot en met 20:00 uur

LanExposities bij Zorgplein Maaswaarden

In Zorgcentrum Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg, en Zorgcentrum De Notenhoff, Lijsterplein 9 te Andel, zijn tot 7 januari 2011 de volgende exposities te zien.

Wijkestein:
Op de begane grond zijn foto’s te zien van landschapsfotograaf George Burggraaf uit Buurmalsen. "Ik werk als een impressionist", zegt George. "Het licht en het moment bepalen de sfeer en karakter van mijn beelden." "Als mensen door mijn foto"s bewuster gaan kijken, is mijn missie geslaagd."

Op de eerste etage van het verzorgingshuis en verpleeghuis “Het Anker” zijn de werken te zien van Hennie Vink uit Woudrichem. Zij exposeert met o.a. pentekeningen, inkt, houtskool, acryl en gemengde technieken van bloemen en landschappen. 

De Notenhoff:
Hier zijn foto’s te zien van NatuurFotoClub  “DE LANGSTRAAT”  Deze amateurfotoclub, die opgericht is in 2008, te Waalwijk bestaat uit 20 leden. Deze houden zich bezig met het digitaal vastleggen van de natuur, in de breedste zin van het woord. Hierbij denkt men b.v. aan landschappen, vogels, zoogdieren, planten, bomen, insekten, enz.  De opnames worden thuis op de computer bewerkt en daarna op de maandelijkse bijeenkomsten besproken, zowel de originele als de bewerkte, zodat daardoor de kwaliteit beter gaat worden. Men gaat er van uit, dat positieve kritiek opbouwend werkt.

In beide huizen staan in de entree vitrinekasten. Hierin zijn tegelijk met de foto of schilderijen tentoonstelling telkens miniverzamelingen te zien.
In Wijkestein een verzameling over Piggelmee van Dirk Bouman uit Wijk en Aalburg.
In de Notenhoff een verzameling zelfgemaakte karakterpoppen van Maaike van Breugel uit Giessen.

U kunt deze exposities dagelijks komen bekijken van 10.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie of interesse om gratis te exposeren kunt u contact opnemen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Zorgplein Maaswaarden / Bert Noorloos

Wijk en Aalburg

0416-698400 of 183-4

b.noorloos@maaswaaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!