donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Octoberfestival 2010

09 oktober 2010
Van 20:00 uur tot en met 22:30 uur


WIJK EN AALBURG - Galaconcert door brassband Oefening en Uitspanning met als thema Ierland
m.m.v. Best Irish Singers en een Ierse dansgroep.

Al jaren staat deze muziekvereniging in de wijde omgeving bekend om zijn hoge niveau. Dirigent Anno Appelo zal deze avond ongetwijfeld weer de muzikale kwaliteiten van het orkest naar boven halen. Niets wordt aan het toeval overgelaten: het October Festival 2010 wordt weer een muzikaal feest op hoog niveau.

Dit jaar heeft het October Festival een Iers thema. De zaal wordt sfeervol aangekleed en Oefening en Uitspanning zal werken met een Iers tintje spelen. Om helemaal in de stemming te komen zijn er dit jaar twee gasten uitgenodigd.

Dansgroep Kyra staat garant voor Ierse dans van hoog niveau. Deze groep treedt regelmatig op en doet ook mee aan internationale wedstrijden. Ook is Kyra op televisie te bewonderen geweest, tijdens Let’s dance van RTL.

De Best Irish Singers is een mannenkoor uit Best, dat Ierse traditionals en folk zingt. Het streven van het koor is dat wanneer ze optreden, ze een mooi, gezellig, opzwepend en interactief feest willen neerzetten, ook in de zaal.

Dit jaar is er ook een verloting aan het October Festival verbonden. Bij het toegangsbewijs ontvangt iedere bezoeker een gratis lot, waarmee men onder andere kans maakt op een verzorgde stedentrip naar Ierland. De loten zijn ook los te verkrijgen, ze kosten dan € 2,00 per stuk.

De grote zaal met de brassband, het koor en de dansgroep zal zeker voor een onvergetelijke avond zorgen: dit mag u niet missen!

d ‘Alburcht, Perzikstraat 14a, Wijk & Aalburg
Kaarten: voorverkoop € 12,50 via 0416 691868 (M. van Bergeijk) of via e-mail.
Kaarten: aan de kassa € 15,00 

Deel dit bericht met je vrienden!